Prima pagină  »  Noutați
Lansarea celui de-al doilea curs on-line în cadrul Programului HELP „Criterii de Admisibilitate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”
27.04.2017

Lansarea celui de-al doilea curs on-line în cadrul Programului HELP „Criterii de Admisibilitate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”

 

La data de 26 aprilie 2017 a avut lansarea celui de-al doilea curs on-line în cadrul Programului HELP „Criterii de Admisibilitate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului” organizat de către Consiliul Europei în cooperare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova.

La curs HELP vor participa 22 de avocați și avocați stagiari, precum și reprezentanți din aparatul administrativ și secretariatul Curții Constituționale și Oficiul Avocatul Poporului.  

Durata cursului va fi de 6 săptămîini în cadrul căruia participanții vor participa la activități de instruire on-line, printre care studierea materialelor, îndeplinirea exercițiilor practice, conferință video on-line, forum de discuții etc.  După susținerea testului final participanților li se vor înmâna certificate de absolvire a cursului. 

Moderatorii cursului sunt:

Vadim Vieru, avocat, formator certificat în cadrul Programului HELP

Vladimir Palamarciuc, avocat, formator certificat în cadrul Programului HELP

Mai multe informații despre Programul HELP al Consiliului Europei pot fi găsite prin adresarea către persoana de contact sau pe site-ul oficial al Programului:

http://www.coe.int/en/web/help/home  ; http://www.coe.int/mo/web/help-country/home-moldova

Persoana de contact:

Vladimir Palamarciuc, avocat

Info Point al Programului HELP în Republica Moldova

 

Date de contact:

Tel: (373) 6904 9566

Email: Vladimir.Palamarciuc@TurcanLaw.md