Prima pagină  »  Noutați
Avizul Decanului Baroului Chișinău
05.09.2017

AVIZ

Stimați colegi avocați,

La Adunarea Generală a avocaților Baroului Chișinău din 09 iunie 2017, am aprobat agenda pentru sărbătoarea  “Ziua Avocatului 2017”, printre care și organizarea maratonului (alergat în maiouri cu mențiunea ,,Avocații – toleranță zero corupție”.

Prin prezentul Aviz, Baroul Chișinău anunță schimbarea traseului de desfășurare a Maratonului.

La data de 05.09.2017, Primăria mun. Chișinău, a permis desfășurarea Maratonului, exclusiv în Parcul Public Valea Morilor”, la data de 09.09.2017, începînd cu ora 09:30 pînă la ora 12:30.

Efectiv, la data de 09.09.2017, ora 09:30, invităm avocații, avocații stagiari și toți cetățenii, doritori de a susține și marca “Ziua avocatului 2017”, lîngă Monumentul  “Ion și Doina. Două inimi gemene” instalat vis-à-vis de blocul central al  Universității de Stat  din Republica Moldova, pentru a participa la Maratonul organizat în acest sens.

Numărul participanților nu este limitat și toți participanții vor primi maiouri cu mențiunea ,,Avocații – toleranță zero corupție”.

După desfășurarea Maratonului toți participanții vor fi invitați la o cafea cu dl. Decan, unde vor avea posibilitatea să discute într-o atmosferă lejeră, să adreseze întrebări și să primească răspunsuri din  prima sursă.

 

Decanul Baroului Chișinău

Avocat                                                                                       Emanoil Ploșnița