Prima pagină  »  Noutați
Masa rotundă ”Indicații metodice privind contabilitatea pentru persoanele fizice care practică activitatea profesională”
20.09.2017

      La solicitarea din 24 mai 2017 a Ministerului Finanțelor din RM cu privire la selectarea elaboratorilor actelor normative: „Indicații metodice privind contabilitatea pentru persoanele fizice care practică activitatea profesională (avocați, notari, executori judecătorești, mediatori, administratori autorizați), conducerera Uniunii Avocaților a decis includerea în grupul de elaboratori a tuturor contabililor care  deservesc  Birourile Asociate de Avocați și Cabinetele Avocaților.

      Astfel ieri, 19.09.2017, în incinta sediului Uniunii Avocaților, a avut loc masa rotundă cu subiectul „Evidența contabilă a activității avocaților”, la care au participat toți contabilii din cadrul Birourilor Asociate de Avocați și din cadrul Cabinetelor Avocaților.

       La această întrunire s-a luat în discuție  ideea de elaborare a indicațiilor metodice privind contabilitatea pentru persoanele fizice care practică activitatea profesională (avocați, notari, executori judecătorești, mediatori, administratori autorizați).

       Ținând cont de faptul că următoarea ședință a acestui grup lărgit de contabili va avea loc la 03 octombrie 2017, avocații și contabilii care deservesc Birourile Asociate de Avocați și Cabinetele Avocaților sunt rugați să vină cu propuneri în acest sens, până la 02 octombrie 2017 la adresa de e mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau la nr. de telefon 022-22-61-52.