Prima pagină  »  Noutați
Cea de-a doua ediție a Programului ABA ROLI Moldova pentru Tinerii din Profesiile Juridice
03.01.2018

Asociația Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii în Moldova (ABA ROLI Moldova) anunță demararea celei de-a doua ediții a Programului ABA ROLI Moldova pentru Tinerii din Profesiile Juridice care începe de la 01 februarie 2018 și se va desfășura până la 31 iulie 2018.

Scopul programului este de a contribui la consolidarea profesionalismului și excelenței profesiilor juridice prin oferirea oportunităților de instruire și dezvoltare profesională tinerilor juriști, precum și la crearea unei relații mai bune de cooperare între tinerii din profesiile juridice, inclusiv prin dezvoltarea și realizarea unor inițiative comune.

Programul este dedicat tinerilor avocați, judecători și procurori cu o experiență profesională de până la 10 ani.

Pentru a participa la acest program avocații interesați pot expedia până la 12 ianuarie 2018 CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa office.moldova@abaroli.org.

Vor fi selectați 30 de participanți, dintre care 10 avocați.

Programul va fi implementat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău și este finanțat printr-un grant acordat de către Departamentul de Stat al SUA.

Detalii adiționale referitor la programul menționat mai sus puteți primi expediind un mesaj la următoarele adrese electronice: olimpia.gribincea@abaroli.org, vlad.popa@abaroli.org sau la numerele de telefon: 022 238 934, 022 238 935.

Anunțul despre program se atașează la prezentul mesaj.

 

Materiale ataşate