Adunarea Generală ordinară a Baroului de avocaţi din Circumscripţia Curţii de Apel Comrat
17.05.2019, ora:13.00
or. Comrat, str. Lenin 233, restaurantul ,,Atlantida”
Adunarea Generală ordinară a Baroului de avocaţi din Circumscripţia Curţii de Apel Chișinău
31.05.2019, ora:09:00
mun. Chișinău, Palatului Republicii, str. Maria Cibotari, 16

Prima pagină  »  Noutați
În atenția avocaților!!!
11.07.2018

Stimați colegi avocați,

Asociația pentru Justiție Penală Participativă (AJPP) în parteneriat cu Inspectoratul Național de Probațiune și UNICEF Moldova, implementează proiectul "Dezvoltarea și implementarea programului probațional primar obligatoriu în trei raioane ale Republicii Moldova".

Acest proiect este o componentă a Planului de acțiuni privind implementarea strategiei de dezvoltare a sistemului de probațiune pentru anii 2016-2020.

Scopul proiectului este de a promova alternativele la detenție pentru minorii în conflict cu legea, punându-se un accent deosebit pe dezvoltarea programelor probaționale în cadrul sistemului național de probațiune.

La moment, AJPP elaborează un raport de evaluare a rolului programelor probaționale în cadrul sistemului național de justiție penală și intenționează să intervieveze mai mulți specialiști, inclusiv judecători, procurori, avocați etc.

În acest context Uniunea Avocaților din Republica Moldova împreună cu Asociația pentru Justiție Penală Participativă (AJPP), solicităm respectuos completarea chestionarului anonim de către avocații interesați de domeniul justiției pentru copii, în vederea conturării poziției avocaților vis-a-vis de acest subiect.

Chestionarele completate solicităm respectuos să fie expediate până la 31 iulie 2018, la adresa - office@aipp.org.

În speranța unui răspuns pozitiv și a unei colaborări prodigioase Asociația pentru Justiție Penală Participativă (AJPP) și Uniunea Avocaților din Republica Moldova, Vă mulțumește anticipat pentru receptivitate.

Atașat găsiți chestionarul (3 file).

Cu respect,

Emanoil PLOȘNIȚA, Președintele Uniunii Avocaților

Augustina BOLOCAN-HOLBAN, Președintă AJPP

 

Materiale ataşate
pdf, 569 KB