Prima pagină  »  Noutați
Participarea avocaților la conferința internațională dedicată aniversării a 25 de ani de la fondarea Curții de Arbitraj
09.08.2018

Stimați colegi avocați,

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova și Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie organizează Conferința internațională dedicată aniversării a 25 de ani de la fondarea Curții de Arbitraj. Acest eveniment va avea loc la 5 octombrie 2018, la Palatul Republicii, cu adresa: mun. Chișinău, str. M. Cebotari, 16, intrarea din str. N. Iorga, nr. 21, începând cu ora 11.00, (înregistrarea de la 10.00).

La eveniment vor participa reprezentanți ai instituțiilor de arbitraj din Republica Moldova, România, Ucraina, Cehia, Bulgaria și Federația Rusă.

Participanții la acest eveniment vor discuta diverse aspecte ale dezvoltării arbitrajului în plan internațional, particularitățile convențiilor arbitrale, recunoașterii și executării hotărârilor arbitrale, soluționării prin arbitraj a litigiilor de pe piețele financiare, ale litigiilor corporative, relațiile între arbitraj și jurisdicțiile statale, tendințele practicii arbitrale, răspunderea arbitrilor ș. a.

Totodată, în cadrul evenimentului vor fi prezentate informații despre activitatea și rezultatele obținute în acești 25 de ani de către Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Participarea avocaților la conferința din 5 octombrie 2018 este una oportună, or avem colegi avocați, care sunt și arbitri la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional de pe lângă Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.

Participând la acest eveniment efectiv vom manifesta stima și respectul colegilor noștri arbitri pentru prestația care au avut-o și o au în continuare în calitatea lor de arbitri la Curtea de Arbitraj Comercial Internațional.

Numărul participanților la conferință este limitat (15 avocați), de aceea vor fi selectați ca delegați ai Uniunii Avocaților din Republica Moldova primii 15 avocați, care au subscris de a participa la evenimentul din 5 octombrie 2018.

Având în vedere cele expuse respectuos solicităm înscrierea de a participa la evenimentul din 5 octombrie 2018 avocaților pentru care prezintă interes acest domeniu și chestiunile care vor fi dezbătute/discutate la conferință până la data de 18 august 2018.

Avocaților selectați pentru participare la conferință ulterior va fi expediată și agenda conferinței.

Pentru informație suplimentară nu ezitați să ne contactați la tel. 0 (22) 22 82 70,  0 (22) 22 61 52.