Adunarea Generală ordinară a Baroului de avocaţi din Circumscripţia Curţii de Apel Chișinău
31.05.2019, ora:09:00
mun. Chișinău, Palatului Republicii, str. Maria Cibotari, 16
Atelier de lucru: ,,UTILIZAREA TEHNOLOGIILOR INFORMAȚIONALE ÎN ACTIVITATEA PROFESIONALĂ A FEMEILOR AVOCATE”.
15.06.2019, ora:09:00
sediul Uniunii Avocaților – mun.Chișinău, str. București, 46

Prima pagină  »  Noutați
Ziua Avocatului în Republica Moldova
08.09.2018

Stimați colegi Avocați,

Vă felicit cu ocazia Zilei Avocatului în Republica Moldova, pe care o sărbătorim la 09 septembrie în fiece an!

Faptul că Avocatului îi este dedicată această zi specială, dovedește, nu în ultimul rând, maturitatea și importanța profesiunii, dar și conștientizarea că ne dorim să sporim încrederea societății în imaginea și rolul Avocatului în Republica Moldova.

În această zi, ne exprimăm din nou aspirația că vom contribui fiecare și împreună cu multă pasiune și responsabilitate la dezvoltarea Avocaturii în Republica Moldova, iar prin solidaritatea noastră în realizarea scopurilor profesiunii, vom putea asigura și pentru generațiile viitoare o Avocatură consolidată, cu un înalt nivel de profesionalism și verticalitate, cu o influență corespunzătoare în sistemul justiției și statului de drept.

Dragi colegi Avocați,

Cu acest prilej frumos, în numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova și al meu personal, vă doresc multă sănătate și rezistență în exercitarea profesiei demne și responsabile de Avocat! Să vă bucurați de independență profesională și economică, să prosperați profesional și personal!

În această frumoasă zi, să ne reînnoim forțele, speranța și încrederea că numai împreună, prin colaborare şi dialog, vom putea construi o Avocatură mai bună şi vom putea ajuta la dezvoltarea unei societăți mai bune!

La mulți ani,  Dragi Colegi!

Cu profund respect și considerațiune,

Emanoil PLOȘNIȚA, Președintele Uniunii Avocaților