Prima pagină  »  Noutați
În atenția avocaților stagiari!!!
06.12.2018

Stimați avocați stagiari,

Uniunea Avocaților își manifestă deschiderea de a colabora cu avocații stagiari și este dispusă de ai asculta, soluționa problemele cu care se confruntă în orice moment, pentru ca voi avocații stagiari, să deveniți mai buni și să aveți un stagiu profesional eficient și cu succes.

Uniunea Avocaților îți propune ca Dvs efectiv să faceți stagiu profesional în avocatură, dar nu numai pentru a avea posibilitatea de a fi admiși la examenul de calificare în profesia de avocat.

Totodată ne propunem implicarea avocaților stagiari în ,,viața” și activitatea Uniunii Avocaților. Ne dorim foarte mult să auzim opiniile Dvs asupra tuturor chestiunilor care au fost discutate la întrevederile din 28-29 noiembrie 2018 cu Dvs.

Pentru a eficientiza comunicarea Uniunii Avocaților cu avocații stagiari, respectuos solicităm să comunicați adresele Dvs electronice.

Pe această cale țin să mulțumesc dlui avocat stagiar, care a venit cu un mesaj/propunere privind îmbunătățirea procesului de depunere a actelor pentru examenul de admitere la stagiu profesional.

Uniunea Avocaților va examina cu mare atenție propunerea dlui avocat stagiar și va întreprinde tot ce îi va sta în putere, pentru înlăturarea procedurilor birocratice ce țin de prezentarea dosarelor pentru admiterea la examene.

Sper ca exemplul dlui avocat stagiar va fi de bun augur pentru toți avocații stagiari.

Cu respect,

                                                                                 Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților