Prima pagină  »  Noutați
Centrul de Instruire a Avocaților va organiza patru evenimente de instruiri în săptămâna 25 februarie-01 martie 2019.
20.02.2019

La 27 februarie, între orele 10:00-14:00, vor avea loc instruiri inițiale și continue la Seminarul cu tema: ”Îmbogățirea nejustificată” organizat de Centrul de Instruire a Avocaților. Formator: dr. Octavian CAZAC, avocat.

La 27 februarie, între orele 15:00-17:00, vor avea loc instruiri inițiale și continue la Seminarul cu tema: ”Administratorul persoanei juridice în lumina Legii de modernizare a Codului civil” organizat de Centrul de Instruire a Avocaților. Formator: Vladimir PALAMARCIUC, avocat.

La 01 martie, între orele 13:00-17:00, vor avea loc instruiri inițiale și continue la Seminarul cu tema: ”Expertiza judiciară psihologică: concept, conținut, realizare” organizat de Centrul de Instruire a Avocaților. Formator: Mihai ȘLEAHTIȚCHI, doctor în psihologie, doctor în pedagogie, conferențiar universitar, primul și unicul expert autorizat în psihologia judiciară psihologică în procesul civil și procesul penal. 

Pentru aceeași săptămână este preconizat Evenimentul de discuții între judecători și avocați cu tema: ”Probațiunea și probele în procesele civile și penale”, care este în proces de organizare și va fi detaliat ulterior. 

Detalii pentru înregistrare la instruiri: în mesajele publicate de CIA în rețeaua AvocatulMD avocatulmd@googlegroups (avocații neînregistrați pot înfăptui aceasta prin intermediul Secretariatului UA). 

Vă așteptăm la instruiri!

avocat Viorica GRECU, director

Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din RM