Prima pagină  »  Noutați
În atenția avocaților!!!
11.03.2019

Stimați colegi avocați,

Asociația  Obștească INVENTO, care deja de mai bine de 3 ani lucrează cu tinerii profesioniști din domeniul justiției, invită avocații care nu au atins vârsta de 35 de ani, la Conferința tinerilor profesioniști din sistemul justiției „Statul de drept în Republica Moldova – perspectiva 2030”, organizată la data de 28 martie, curent.

Evenimentul se desfășoară  în cadrul proiectului „Justiție cu Tineri”, cu suportul generos al poporului american, prin intermediul Departamentului de Stat al SUA și a Fundației Freedom House în Moldova.

Premisele acestuia derivă din adoptarea Strategiei Moldova 2030, cât și obiectivul de consolidare a dialogului dintre cele 3 profesii juridice și determinarea unor procese de transformare la nivel de sectorul justiției.

Scopul acestei activități este elaborarea unui document de viziune a tinerilor profesioniști din domeniul justiției în vederea realizării justiției în țară. Acest document va conține prioritățile identificate de către cei care sunt astăzi actori în realizarea justiției, cei care înțeleg necesitățile și pot să fie implicați în identificarea soluțiilor.

Aceste propuneri urmează a fi integrate în noul document strategic al sectorului justiției, responsabilitate asumată la nivel de advocacy de către Asociația  Obștească INVENTO.

La Conferința Națională a Tinerilor Profesioniști din Sectorul Justiției vor participa 10 avocați, 10 procurori, 10 judecători, reprezentanți ai : Ministerului Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii și Consiliului Superior al Procurorilor

Pentru a participa la conferință, solicităm să ne comunicați la adresa de e-mail: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com, până la data de 15 martie 2019.

Pentru detalii și concretizări ne puteți contacta la adresa de e-mail: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau la numărul de telefon : 069161353

Atașat, găsiți draftul agendei de lucru.

Cu respect,

              Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților

 

 

Materiale ataşate
pdf, 224 KB