Prima pagină  »  Noutați
Donație generoasă de echipamente pentru Centrul de Instruire a Avocaților din partea ABA ROLI Moldova cu suportul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova.
11.03.2019

Cu deplină bucurie și recunoștință anunțăm că Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din R.M a primit o donație generoasă, în valoare de 8314$, din partea Asociației Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii - ABA ROLI Moldova, cu suportul financiar al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. 
 
În ziua de 7 martie 2019, dna Mihaela VIDAICU, Directorul ABA ROLI Moldova, și dl Miroslav ȘENDREA, Secretarul General al Uniunii Avocaților din R.M., au semnat Contractul de donație și Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din R.M a primit echipamentele de care avem foarte multă necesitate pentru organizarea instruirilor inițiale și continue. 
 
Ne-a fost acordat cu titlu gratuit un Server pentru asigurarea instruirilor la distanță, iar platforma web care însoțește Programul de instruire la distanță cu câteva teme de instruire puse în aplicație, ne va permite să dezvoltăm și alte proiecte informaționale. 
 
Împreună cu Serverul pentru asigurarea instruirilor la distanță, beneficiem, de acum încolo, de două camere video cu suporturi stative, de două microfoane portative și două microfoane cu dispozitive atașabile, precum și de un compiuter staționar. Atașăm lista și descrierea bunurilor transmise în dar Centrului de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din R.M
 
Din partea tuturor avocaților și stagiarilor aducem mulțumirile noastre Asociației Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii - ABA ROLI Moldova și Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. 
 
Cu respect, 
avocat Viorica GRECU, director
Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din R.M.
 

Nr.

Denumirea și specificațiile

Cantitatea (buc.)

Prețul de achiziție (total)

 

1.

Microfon portabil ”Sennheiser”, model EW100-ENG g3-C-X

2

$1949

 

2.

Microfon portabil ”Sennheiser”, model e815S

2

 

3.

Server ”SuperMicro NetFire”, model 825-7

1

$4437

 

4.

Cameră de filmat ”Panasonic”, model HC-X920

2

$2080

 

5.

Tripod (suport) pentru camera video ”Manfrotto”, model055XPROB

1

$903

 

6.

Tripod (suport) pentru camera video ”Manfrotto”, modelMVH502AH

1

 

7.

Computer ”HP”, model Compaq8300 Elite CMT B9C45AW+ Monitor Philips 19BI

1

$894

 

Valoarea totală (la momentul achiziției)                                                                                               $8314