Prima pagină  »  Noutați
Invitație
17.04.2019

Stimați colegi avocați și avocați stagiari,

Centrul de Resurse Juridice din Moldova (CRJM) și Expert Forum din România, împreună cu Centrul de Instruire al Avocaților au plăcerea de a Vă invita la o proiecție de film olandez „Privind în suflet - despre profesia de judecător - episodul „Pedeapsa”, urmată de dezbateri.

Evenimentul va avea loc la joi, 18 aprilie 2019, ora 18:00, la Summit Events, sala Roșie (etaj 1, strada Tighina 49/3, or. Chișinău).

Episodul care urmează a fi proiectat, reflectă dilemele etice cu care se confruntă judecătorii din Olanda, și implicit, orice magistrat. După vizionarea filmului, participanții vor discuta cu reprezentanții Expert Forum și CRJM despre pedeapsă: eficiența termenelor mari pentru pedepsele aplicate, impactul pedepsei, rolul presiunii publice asupra judecătorilor care se expun pe dosarele de rezonanță, ș.a.

În vederea unei bune organizări logistice a evenimentului, Vă rugăm să vă înregistrați pentru participare aici: click pe acest formular. 

Dacă aveți întrebări cu privire la acest mail, nu ezitați să o contactați pe colega mea Victoria VÎRSCHI, pe email la victoria.virschi@crjm.org sau la tel. 022 843 601 ext. 110.

Această activitate este desfășurată în cadrul proiectului Promovarea statului de drept și consolidarea integrității în Republica Moldova, cu suportul financiar al Ambasadei Regatului Țărilor de Jos.

 

Best regards, 
Ion Guzun
Mobile /+373 / 682 72 666