SESIUNEA ORDINARĂ A CONGRESULUI AVOCAȚILOR DIN REPUBLICA MOLDOVA
22.11.2019, ora:08.30
„Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova”, strada 31 August 1989, nr. 129, mun. Chișinău

Prima pagină  »  Noutați
Invitație la Turneul de fotbal ”Cupa Uniunii Avocaților din RM la fotbal 2019”
18.05.2019

Stimați colegi avocați și avocate,

dragi stagiari și stagiare,

Vă invităm la Turneul de fotbal ”Cupa Uniunii Avocaților din RM la fotbal 2019”. În zilele de 24 și 25 mai ne vom reîntâlni la disputa sportivă pe care ne bucurăm să o desfășurăm la Chișinău. Întrecerea sportivă constiniue invitația noastră de răspuns după Turneul organizat în România, în 2018, la care Uniunea Avocaților a fost reprezentată cu succes de echipa noastră de fotbal.

Aștăptăm echipele colegilor–avocați din România încă la 22 și 23 mai. Vom găzdui echipele de fotbal ale 18 barouri de avocați din România. Colegii noștri români vor acoperi costurile de transport și cazare, și totuși, ne dorim să le putem acorda o găzduire bună, pentru care, vom solicita implicarea avocaților și stagiarilor voluntari.

Fiecare echipă de fotbal va contribui la organizarea evenimentului sportiv printr-o taxă de participare, din care, vor fi acoperite cheltuielile de locațiune a terenurilor de fotbal, cupelor, diplomelor, altele.

Meciurile de fotbal vor fi disputate la Complexul Sportiv ”Urban Arena” în mun. Chișinău, str. Gheorghe Asachi, 23 ”A”, în zilele:

  • la 24 mai, între orele 09:00-16:00,
  • la 25 mai, între orele 14:30-18:00.

Vă anunțăm că ieri a avut loc tragerea la sorți on-line, în rezultatul căreia, Echipa de fotbal a Uniunii Avocaților din R. Moldova a fost plasată în Grupul ”A” și va juca meciuri cu echipele Barourilor Mureș, Mehedinți și ADSA (Asociația pentru Dialog și Solidaritate a Avocaților).

Vă invităm să susținem împreună acest frumos festival sportiv al avocaților moldoveni și români, și să ne bucurăm din plin pentru reîntâlnire și comunicare colegială.

 

Cu multă considerațiune,

Emanoil Ploșnița

Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova