Prima pagină  »  Noutați
Sesiune de comunicări cu genericul ,,Despăgubiri, daune în Italia, ce se impun a fi acordate pentru cetățenii moldoveni implicați în accidente rutiere – observații și precauții”
17.07.2019

La 8 aprilie 2019, în municipiul Baia Mare a fost încheiat Acordul de înfrățire a Uniunii Avocaților din Republica Moldova și Baroul Maramureș.

În scopul realizării scopului și obiectivelor prezentului acord, Decanul de Maramureș, domnul avocat Frorin ANDREICUȚ, având în calitate de invitat special pe domnul avocat Erdis DORACI, membru al Baroului din Roma, cu care desfășoară o perioadă îndelungată legături profesionale și împreună cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova organizează o sesiune de comunicări cu genericul ,,Despăgubiri, daune în Italia, ce se impun a fi acordate pentru cetățenii moldoveni implicați în accidente rutiere – observații și precauții”, la 23 iulie 2019, cu începere de la ora 9.00, la sediul UARM (sala mare), str. București 46, mun. Chișinău.

Luând în considerație experiența avocatului Erdis DORACI și a Decanului de Maramureș, domnul avocat Frorin ANDREICUȚ ne propunem derularea acestei campanii/platforme de discuții destinate examinării actului de justiție în situații în care există astfel de accidente rutiere pe teritoriul Italiei cu implicarea cetățenilor Republicii Moldova.

Urmare celor menționate supra, avem marea plăcere să invităm avocații doritori de a participa la eveniment. Totodată Vă informăm că numărul participanților este limitat la un număr de 50 de persoane.

Solicităm doritorilor să notifice/confirme disponibilitatea sa de participare la eveniment secretariatul UARM printr-un mesaj (cu indicarea numelui și prenumele avocatului, nr. licenței) expediat la adresa uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau prin apel telefonic la nr. 0 (22) 22 61 52.

Cu respect,

Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților