Prima pagină  »  Noutați
Mesaj de mulţunire
11.09.2019

Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova mulţumeşte tuturor celor care au transmis mesaje de felicitare cu ocazia sarbătorii Zilei Profesionale a Avocaţilor, marcată la 9 septembrie anual.

În acest context, Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova îşi doreşte în continuare o conlucrare fructuoasă cu instituţiile profesiilor juridice liberale din republică, bazate pe respect şi buna executare a obiectivelor ce îi revin.

De asemenea, instituţia avocaţională este în continuare deschisă oricăror colaborări profesionale în virtutea obligaţiilor pe care îmbrăţisează profesia juridică cu instituţiile de drept din Republica Moldova.  Uniunea Avocaţilor consideră că doar prin schimb de experienţă şi bune practici, reforma justiţiei poate atinge valorile mult-dorite.

Instituţiile mass media reprezintă un partener de încredere pentru oglindirea activităţii instituţională a Uniunii Avocaţilor. Ne dorim în continuare o bună şi prosperă colaborare cu toţi reprezentanţii media în vederea informării corecte şi obiective a activităţii directe sau tangenţiale ale avocaţilor.

Cu respect,

 

Emanoil Ploşniţa

Preşedintele Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova