Prima pagină  »  Noutați
Mesaj de felicitare pentru Stoian Ion şi Turculeţ Mariana
14.09.2020

Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova, aduce sincere felicitări, colegului  nostru, avocatul Stoian Ion, cu obţinerea votului de încredere din partea colegilor din Baroul de avocaţi din circumscripţia Curţii de Apel Cahul pentru ocuparea nobilei funcţii de Decan al Baroului.
 
La 9 septembrie 2020, a avut loc Adunarea generală a Baroului Cahul, astfel că, avocatul Stoian Ion, din 2 noiembrie 2020, va continua angajamentele asumate de către predecesor, având totodată  responsabilitatea de a promova şi asigura respectarea şi aplicarea corectă a principiilor de interes comun pentru colegii noştri din Cahul.
 
Avocatul Ion Stoianov deţine licenţa de avocat din 10 decembrie 2002, fiind până în prezentat remarcat ca fiind un profesionist pe segmentul său de activitate, neavând sacţiuni de ordin disciplinar şi nici morale.
 
Tot la 9 septembrie 2020, avocatul Turculeţ Mariana, a fost aleasă în calitate de prodecan. Colega noastră, activează în domeniul avocaturii din 8 decembrie 2008. Este o persoană apreciată în rândul colegilor, fiind remarcată ca un specialist responsabil, profesionist şi obiectiv.
 
Uniunea Avocaţilor din Republica Moldova salută alegerea avocatului Stoian Ion în funcţia de Decan al Baroului Cahul şi a avocatului Turculeţ Mariana în calitate de prodecan, dorindu-le multă perseverenţă, obiectivitate, iscusinţă profesională pe mai departe în noua responsabilitate asumată faţă de colegi.