Prima pagină  »  Noutați
Mesaj de interes major! Perioada electivă a candidaţilor la funcţiile vacante în cadrul Baroului din circumscripţia Curţii de Apel Chişinău
17.09.2020

 

Stimati colegi,

Potrivit „Instrucţiunii privind modul de desfăşurare a Adunarilor Generale al Barouriloravocaţilor din cadrul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova în consiţiile stării de urgenţă în sănătate publică, declarată rin Hotărârea nr.10 din 15 mai 2020 a CNESP, prelungită prin Hotărârile CNESP şi respectarea măsurilor de control şi combaterea infecţiei SARS-COV-2-COVID-19”, fiecărui candidat la funcţia de Decan al Baroului, Prodecan al Baroului sau Membru al Consiliului Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova, i se oferă termen pentru a-şi promova persoana.

Astfel că, potrivit compatimentului XII „Perioda de promovare a candidaţilor”, din documentul sus-menţionat, stipulează că, „Campania de promovare se va desfăşura prin orice mijloace de publicitate care nu contravin dispoziţiilor legale, cu bună credinţă şi în limitele deontologiei profesionale”. De asemenea, instituţia avocaţială  potrivit punctului 33 din document, are obligaţia, la solicitarea  candidatului, să fie „…postate fotografiile candidaţilor, puse la dispoziţie de către aceştia, a CV-urile şi scrisorile de motivaţie”.

De asemenea, important de reţinut pentru doritorii de a-şi promova candidatura la una dintre funcţii, sau în cazul celor care, candidează la mai multe funcţii concomitent, să prezinte pentru fiecare poziţie, documentele sus-menţionate (dosar aparte la fiecare funcţie aplicată). Termenul de promovare a candidaturii la funcţia/funcţiile aplicate este 15 septembrie-19 septembrie inclusiv.

Materialele de promovare pot fi expediate pe adresa electronică a instituţiei uniunea.avocatilor.rm@gmail.com.

Succese tuturor!