Prima pagină  »  Noutați
Mesaj de felicitare
09.09.2021

Stimați colegi,

Stimate colege,

Cu prilejul acestei deosebite sărbători ZIUA PROFESIONALĂ A AVOCATULUI, Uniunea Avocaților din Republica Moldova Vă adresează cele mai calde felicitări și urări de sănătate, prosperitate, realizări frumoase și să adunați cât mai multe performanțe.

Această sărbătoare oferă oportunitatea de a promova valorile profesiei de avocat şi rolul fundamental al avocatului pentru stabilitatea statului de drept, la înfăptuirea actului de justiție, apărarea drepturilor și libertăților oamenilor, care sunt o prioritate în societatea contemporană, fiind totodată promotorii cheie ale acestor sarcini deloc ușoare.

Avocații, considerați actori de bază ai profesiilor juridice, înfruntă zilnic nedreptățile, își îndeplinesc tot mai responsabil misiunea de apărător, contribuie la consolidarea statului de drept în Republica Moldova și la crearea unui mediu sănătos al justiției.

În exercitarea profesiei de avocat, căreia vă dedicați zi de zi, dumneavoastră dați dovadă de devotament, tenacitate în vederea respectării drepturilor omului și a valorilor democratice, etică profesională, obiectivitate, interes sporit în vederea stabilirii dreptății și triumfului adevărului.

Vă dorim să vă bucurați de independență profesională, să fiți mereu devotați meseriei pe care o profesați și să fiți mândri de misiunea de onoare care o desfășurați în societate, să vă exercitați în continuare profesia de avocat cu multă multă abnegație, dedicație, curaj, demnitate și onestitate.

La Mulți Ani Stimați Avocați!

La Mulți Ani Avocatura din Republica Moldova!

 

Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților