Prima pagină  »  Noutați
Ședința Asociației ”Decanilor și Veteranilor al Avocaturii din Republica Moldova”.
03.12.2015

Dragi decani și veterani ai avocaturii din Republica Moldova,

La data de 27.11.2015 în cadrul ședinței Consiliului Uniunii Avocaților din Republica Moldova a fost aprobată constituirea Asociației ”Decanilor și Veteranilor al Avocaturii din Republica Moldova”.

În acest sens Asociația ”Decanilor și Veteranilor al Avocaturii din Republica Moldova” invită pe toți decanii și veteranii ai avocaturii la data de 08.12.2015, ora 15:30, în incită Uniunii Avocaților din Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Mitropolitul Gavriil Bănulescu-Bodoni, nr. 53A, la ședința a cărei ordine de zi va fi:

1.  Alegerea organelor de conducere și control al asociației:

- Consiliului de Administrare

- Președinte

2. Aprobarea Statutului Asociației ”Decanilor și Veteranilor al Avocaturii din Republica Moldova”

Solicităm, ca toții doritorii de a deveni membrii ai Asociației ”Decanilor și Veteranilor al Avocaturii din Republica Moldova” să prezinte o cerere în acest sens (în formă liberă), cu indicarea datelor de contact (numărul de telefon, adresa de e-mail, etc.), precum și o copie a licenței de avocat si  a buletinului de identitate.

 

Pentru informații suplimentare, ne puteți contacta pe numerele de telefon:  (373) 79 615 400,

(373) 60 295 500; sau pe adresa de e-mail: vvs-47@mail.ru;

 

 Cu stimă și respect,

membrul grupului de fondatori ai Asociației ”Decanilor și Veteranilor al Avocaturii din Republica Moldova”, avocat, decan al avocaturii Volcov Vladimir.

Materiale ataşate