Prima pagină  »  Noutați
Stimați avocați – stagiari și avocați – îndrumători
02.11.2015

Asociația Barourilor Americane Inițiativa pentru Supremația Legii (ABA ROLI) Moldova în cooperare cu Uniunea Avocaților din RM anunță despre continuarea Programului de instruire inițială a avocaţiilor stagiari, elaborat în conformitate cu Curriculum pentru instruirea inițială a avocaţilor stagiari aprobat de Consiliul Uniunii Avocaților la data de 30 ianuarie 2015.

 

Invităm avocații – stagiari să participe în cadrul următoarei sesiunii de instruire cu tema:

Tehnici de prezentare a unei cauze în faţa instanţei de judecată ce va dura 1 zi (8 ore). Sunt invitați doar avocații stagiari care nu au participat la aceasta sesiune de instruire în perioada mai-iulie 2015.

 

Cursurile de instruire inițială se vor desfășura în zilele de 27, 28, 29 noiembrie 2015 la Chișinău.

 

Pentru a facilita procesul de înregistrare la acest Program, rugăm avocații stagiari să transmită CV-ul până la data de 16 noiembrie 2015, cu indicarea unei zile disponibile în care doresc să participe, din cele menționate mai sus, la următoarea adresă de e-mail: viorikagrecu@gmail.com.

 

În scurt timp după expirarea termenului limită, avocații stagiari selectați vor fi anunțați prin e-mail despre locul desfășurării cursurilor de instruire și alte detalii.

 

Cursul de instruire va fi desfășurat de către avocații formatori Liliana BînzariOleg Canțer și Viorica Grecu.

 

Dacă dvs aveţi întrebări sau aveţi nevoie de detalii suplimentare, vă rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la adresa de email indicată și tel.: 069154550.

 

 

Mult succes,

 

Echipa de avocați formatori,

Liliana Bînzari

Oleg Canțer

Viorica Grecu