Congresul ordinar al avocaților !
06.10.2017, ora:09:00
Casa Sindicatelor, strada 31 August 1989, nr. 129, mun. Chișinău

Prima pagină  »  Instruirea avocaților  »  Instruirea inițială și continuă
Instruirea inițială și continuăProgramul de Drept al Fundației Soros-Moldova anunță concurs de selectare a avocaților și avocaților stagiari pentru participarea la seminarul Standarde de performanţă ale avocatului la etapele iniţiale ale urmăririi penale, care va fi organizat în perioada 23-24 iunie 2016, în or. Vadul lui Vodă.
Uniunea Avocaților din Moldova anunță desfășurarea seminarului dedicat procesului / procedurii insolvabilitații pentru avocați și avocații stagiari.
Programul de Drept al Fundației Soros-Moldova anunță concurs de selectare a avocaților stagiari pentru participarea la seminarul Standarde de performanţă ale avocatului la etapele iniţiale ale urmăririi penale, care va fi organizat în perioada 30-31 mai 2016, în mun. Chișinău.
Consiliul Europei în cooperare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță selectarea participanților (avocați și avocați stagiari) la cursul on-line al Programului HELP „Criterii de Admisibilitate la Curtea Europeană a Drepturilor Omului”.


1 - 20 din 21