Prima pagină  »  Instruirea avocaților  »  Instruirea inițială și continuă
Instruirea inițială și continuă
Uniunea Avocaților din Republica Moldova organizează seminar în colaborare cu Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova

În scopul promovării cunoștințelor cu privire la sistemul național de protecție a datelor cu caracter personal în rândurile avocaților, Uniunea Avocaților din Republica Moldova, în colaborare cu Centrul Național pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal al Republicii Moldova vă invită să participați la seminarul de instruire „Reglementarea prelucrării datelor cu caracter personal şi asigurarea regimului adecvat de protecție a acestora în sectorul de activitate juridică”.

În cadrul evenimentului vor fi discutate nu doar reglementările generale ale domeniului protecției datelor dar, se va analiza, de asemenea, cerințele specifice de protecție juridică a drepturilor și intereselor legitime ale persoanelor fizice prin prisma conceptelor „viață privată” și „date cu caracter personal”.

De asemenea, vor fi prezentate aspecte practice și recomandări privind conformarea activității avocaților la rigorile statuate de legiuitor la art. 23 și art. 34 alin. (4) ale Legii privind protecția datelor cu caracter personal, în special, de a se înregistra în Registrul de evidență al operatorilor de date cu caracter personal și de a asigura un nivel adecvat de protecție a datelor cu caracter personal în cadrul acordării asistenței juridice calificate.

Seminarul este conceput a avea un caracter interactiv, experții evenimentului vor saluta sugestiile, ideile și feedback-ul din partea participanților și sunt în așteptare să cunoască experiența acumulată a participanților în domeniu, pe parcursul activității lor.

La finalul seminarului vor fi înmânate certificate de participare.

Data desfășurării: 24 februarie 2017 cu începere de la ora 14:00

Locul desfășurării: sediul Uniunii Avocaților str. București 46, et. 2, intrarea prin curte.

Număr limită de audienți: 60 persoane

Avocații interesați să participe la seminarul anunțat sunt rugați să se înregistreze la adresa de e-mail a UAM:   

 uniunea.seminare@gmail.com, pînă la 21.02.2017.