Prima pagină  »  Noutați  »  Mesaje  »  Felicitări
Felicitări
Mesajul de felicitare a președintelui Uniunii Avocaților cu ocazia Zilei administratorului autorizat!

Uniunii Administratorilor Autorizaţi din Moldova

Este o deosebită onoare să aduc sincere felicitări  Uniunii Administratorilor Autorizaţi din Moldova cu ocazia celebrării profesionale marcată anual la 17 februarie.

De necontestat este faptul că activitatea profesiilor liberale înseamnă multă muncă asiduă, efort, bariere şi piedici depăşite, iniţiative eşuate, dar şi succes. 

În zilele noastre, instituţia administratorilor autorizaţi înseamnă, dreptul la un proces echitabil și dreptul la un remediu eficient. Libertatea profesională, deseori fiind îngrădită de presiune externă și imixtiune, este cheia succesului profesional, dar şi a încrederii cetățenilor în importanţa şi funcţionalitatea celora care reprezintă liberii profesionişti.

Din numele colegilor Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova şi al meu personal, cu ocazia aniversării a cinci ani de activitate şi a  „Zilei administratorului autorizat”,  dorim tuturor membrilor Uniunii Administratorilor prosperitate şi realizări frumoase în continuare pe segmentul justiţiei.

Cu această ocazie, îmi permit să reiterez deschiderea instituţiei pe care o reprezint, pentru a continua fortificarea relaţiilor bilaterale bazate pe schimb de experiență şi susţinere reciprocă.

Cu înaltă consideraţiune,

Emanoil PLOŞNIŢA

Președintele Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova