Cursa de alergare în contextul Zilei Avocaturii din Republica Moldova 2023

Cursa de alergare în contextul Zilei Avocaturii din Republica Moldova 2023

Zilele Avocaturii în Republica Moldova s-au încheiat la data de 10 septembrie 2023, marcată de un eveniment special, devenit deja tradiție a comunității avocaților. Cursa de alergare a avocaților a reprezentat un eveniment memorabil și o ocazie unică pentru avocați de a se implica cu entuziasm în inițiativa Uniunii Avocaților de a promova un stil de viață sănătos și activ.

Cursa de alergare a avocaților a depășit cu mult statutul unui simplu concurs. Ea a reprezentat un veritabilă forță motrice pentru comunitatea avocaților din Republica Moldova, demonstrând că acești profesioniști sunt campioni nu doar în sălile de judecată, dar și în orice competiție sportivă. A fost un exemplu de unitate și solidaritate în sprijinul valorilor pozitive și a schimbării în societate.

În ciuda efortului depus de toți participanții, suntem mândri să anunțăm că avem 12 campioni în această competiție, avocați, avocate, avocați stagiari și avocate stagiare care și-au demonstrat forța, rezistența și determinarea.

Pentru cursa de 3 km/femei:

Locul I – Iulia GHEȚIVU

Locul II – Natalia TABAN

Locul III – Maria GOGU

Pentru cursa de 3 km/bărbăți:

Locul I – Florin ZAGAICAN

Locul II – Dan GROSU

Locul III – Eugeniu PRISACARI

Pentru cursa de 10 km/femei:

Locul I – Olesea NASTAS

Locul II – Maria DAMIAN

Locul III – Viorica BEJAN

Pentru cursa de 10 km/bărbați:

Locul I – Serghei CÎRLIG

Locul II – Andrei OȚEL

Locul III – Sergiu GALERU

Aducem sincere mulțumiri doamnei avocate Svetlana OLARI, care a avut un rol esențial în organizarea acestei curse de alergare. Eforturile și dedicarea dumneaei au contribuit în mod semnificativ la succesul acestui eveniment. Ne exprimăm recunoștința și față de antrenorul Vitalie GHEORGHIȚA, care s-a asigurat că participanții sunt pregătiți temeinic, motivați și gata să facă față provocărilor cursei.

Totodată, aducem mulțumiri Garmin Moldova, în persoana domnului Valeriu POȘTARU și Red Bull Moldova, în persoana domnului Mihail MARCHEVICI pentru contribuția și sprijinul acordat în organizarea cursei de alergare.

Mulțumim participanților pentru determinarea lor și pentru că au făcut cursa de alergare un eveniment de neuitat. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă următoarea ediție a acestui eveniment extraordinar, cu speranța că vom vedea și mai mulți avocați implicați și mai multe realizări remarcabile.

Toate pozele pot fi accesate pe acest link: https://drive.google.com/drive/folders/1xwXQhCO5iSzqQ2XRMnhsKww2QhxTPNFz?usp=drive_link.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.