Prima pagină  »  Noutați
CONCURS ! Selectarea unui grup de formatori în domeniul eticii avocaților
26.09.2016

Proiectul „Consolidarea eficienței justiției și acordarea sprijinului profesiei de avocat în Republica Moldova”, finanțat prin Cadrul Programatic de Cooperare al Uniunii Europene și a Consiliului Europei in perioada 2014-2016 (Proiect), in colaborare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova, anunța concurs pentru organizarea unui grup de 7 formatori in domeniul eticii avocaților.

Formatorii vor beneficia de instruirea formatorilor care va fi organizata in lunile noiembrie-decembrie 2016. Instruirea de o durata de 2-3 zile va fi oferita de Proiect.

Beneficiarii programului de instruire vor fi selectați prin concurs și vor avea următorul profil:

- dețin licența de avocat de cel puțin 3 ani;

- au experiența de formator;

- au reputație ireproșabila.

Doritorii de a participa la formarea formatorilor in domeniul eticii avocaților sunt rugați sa depună CV-ul si scrisoarea de motivație la adresa de email mihaela.moroseac@coe.int.

Data limita de depunere a actelor solicitate este 2 octombrie 2016.

Pentru informații suplimentare cu privire la formare si Proiect, va rugam sa îl contactați pe Ruslan Grebencea, Ofițer de Proiect, Oficiul Consiliului Europei din Republica Moldova (tel. 0 22 88 89 05, e-mail: ruslan.grebencea@coe.int .

Formarea este organizata de componenta "Sprijin pentru Uniunea Avocaților din Republica Moldova " a proiectului "Consolidarea eficienței justiției și acordarea sprijinului profesiei de avocat în Republica Moldova", finanțat de Cadrul de Cooperare Programatică pentru Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, Ucraina și Belarus. Consiliul Europei și Uniunea Europeană lucrează în parteneriat cu Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, Ucraina și Belarus pentru a le ajuta să întrunească standardele Consiliului Europei în domeniul drepturilor omului, a democrației și a statului de drept și să îmbunătățească viața cetățenilor.