Prima pagină  »  Noutați
Selectarea unui grup de formatori pentru Uniunea Avocaților
18.10.2016

     Proiectul „Consolidarea eficienței justiției și acordarea sprijinului profesiei de avocat în Republica Moldova”, finanțat prin Cadrul Programatic de Cooperare al Uniunii Europene și a Consiliului Europei in perioada 2014-2016 (Proiect), in colaborare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova, anunță concurs pentru organizarea unui grup de 15 candidați-formatori pentru instruirea continua a avocaților.

     Candidații-formatori vor beneficia de instruirea formatorilor care va fi organizata pe data de 4-5 noiembrie curent. Beneficiarii programului de instruire vor fi selectați prin concurs și vor avea următorul profil:

• Să dețină studii universitare absolvite cu diplomă de licență

• Să aibă experiență profesională de cel puțin 5 ani in domeniul avocaturii si/sau altor profesii juridice

• Să aibă experiență în susținerea de seminarii, cursuri de instruire sau de activitate didactică.

Doritorii de a participa la formarea formatorilor sunt rugați sa depună CV-ul la adresa de email mihaela.moroseac@coe.int.

Data limita de depunere a actelor solicitate este 26 octombrie 2016.

Pentru informații suplimentare cu privire la formare si Proiect, va rugam sa îl contactați pe Ruslan Grebencea, Ofițer de Proiect, Oficiul Consiliului Europei din Republica Moldova (tel. 0 22 88 89 05, e-mail: ruslan.grebencea@coe.int).

Formarea este organizata de componenta "Sprijin pentru Uniunea Avocaților din Republica Moldova " a proiectului "Consolidarea eficienței justiției și acordarea sprijinului profesiei de avocat în Republica Moldova", finanțat de Cadrul de Cooperare Programatică pentru Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, Ucraina și Belarus. Consiliul Europei și Uniunea Europeană lucrează în parteneriat cu Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Republica Moldova, Ucraina și Belarus pentru a le ajuta să întrunească standardele Consiliului Europei în domeniul drepturilor omului, a democrației și a statului de drept și să îmbunătățească viața cetățenilor.