Prima pagină  »  Noutați
Al II-lea Forum Naţional al Femeilor Avocate
02.12.2016

„Femeile trebuie să fie implicate în luarea deciziilor...

Femeile avocate nu sunt o excepție.”

 

16  decembrie 2016, mun. Chişinău.

 

Stimate Avocate şi stagiare, 

Asociația Femeilor Avocate din Moldova (Asociația FAM), în colaborare și cu suportul  oficiului Consiliului Europei, convoacă al doilea Forum Național al Femeilor Avocate din Republica Moldova.

Obiectivul principal al Asociației FAM este promovarea, dezvoltarea şi apărarea intereselor femeilor avocate, avocatelor stagiare din Republica Moldova.

Asociația FAM are deosebita plăcere să Vă invite să participaţi la data de 16 decembrie 2016 la acest Forum, pentru a Vă familiariza cu documentele strategice ale Asociaţiei FAM  şi activităţile ce urmează să fie realizate în viitor: Strategia de dezvoltare a Asociaţiei,  aprobată la Adunarea Generală din 12.11.2016 şi Planul de Acțiuni pentru implementarea Strategiei.    

Activităţile Forumului sunt realizate în vederea consolidării imaginii şi rolului avocatelor, crearea unui climat favorabil pentru schimbarea atitudinilor și implicarea activă ale acestora în procesul de luare a deciziilor ce vizează drepturile și interesele femeilor avocate, precum și deschiderea unui dialog constructiv cu autoritățile naţionale și potențialii parteneri de dezvoltare.

Doamnele avocate şi avocate stagiare, interesate să participe la acest Forum, sunt rugate să transmită un mesaj de confirmare la adresa de email:

asociatiafam@gmail.com  sau la num. de telefon: 069 146 953, 079 587 303  până la data de 8 decembrie 2016.

Adresa localului va fi comunicată suplimentar.

Invitaţiile vor fi expediate doar avocatelor și avocatelor stagiare care vor confirma disponibilitatea de a participa.

Numărul de locuri este limitat, fiind incluse în listă primele 60 de confirmări.

Preşedinta Asociaţie FAM Feodosia Tîşcic

tel 069 146 953,  asociatiafam@gmail.com