Prima pagină  »  Noutați
Programul de instruire on-line HELP pentru avocați din Republica Moldova
23.12.2016

La data de 20 decembrie 2016 Consiliul Europei în cooperare cu Uniunea Avocaților din Republica Moldova a organizat eveniment de promovare a Programul de instruire on-line HELP pentru avocați din Republica Moldova

 

În cadrul evenimentului participanții au aflat despre platforma de instruire, metodologia de instruire și resursele de instruire individuală și cursuri la distanță implementate în cadrul Programului HELP al Consiliului Europei. Informația a fost oferită prin demonstrarea exemplelor practice de către Info Point și traineri certificați ai Programului HELP în Moldova. 

 

Evenimentul a fost organizat prin suportul proiectului  ”Consolidarea eficienței justiției și  acordarea sprijinului profesiei de avocat în Republica Moldova”,  implementat de către Consiliul Europei în Cadrul Programatic de Cooperare cu Uniunea Avocaților.

Mai multe detalii despre Programul HELP sunt disponibile pe site-ul oficial al Programului accesând link-ul ce urmează http://www.coe.int/en/web/help/home sau apelând persoana de contact.

 

 

Persoana de contact:

Vladimir Palamarciuc, avocat

Info Point pentru Programul HELP în Republica Moldova

 

Tel: (373) 6904 9566

Email: Vladimir.Palamarciuc@TurcanLaw.md