Prima pagină  »  Noutați
Lansare de carte
30.08.2018

Lansare de carte

Stimați colegi avocați și avocați stagiari,

Uniunea Avocaților din Republica Moldova Vă invită marți, 4 septembrie 2018, ora 16.00 la lansarea de carte ,,Sunt un simplu cetățean. Prin știință și credință spre adevărˮ, autor avocatul Mihai Corj.

Evenimentul este dedicat sărbătorii profesionale ,,Ziua Avocatuluiˮ, având ca locație sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova, str. București 46, mun. Chișinău.

Vă așteptăm cu drag pe toți doritorii, cei care își doresc să-l cunoască pe dl. avocat Mihai Corj, nu doar ca avocat ci și în calitate de scriitor, cercetător științific, conferențiar universitar, doctor în drept.

Prezența Dvs. ar fi o mare bucurie pentru colegul nostru Mihai Corj.

Lucrarea lansarea căreia va avea loc cu participarea Dvs. este de fapt o cale spinoasă a căutării unor adevăruri, o cale a înfruntării multiplelor obstacole precum indiferența, lașitatea, ignoranța, aroganța, rea-voința unor funcționari ai autorității publice. Lucrarea dlui Mihai Corj este rodul muncii dumnealui asidue depuse pe parcursul mai multor ani, în speranța de a impulsiona lucrurile spre bine în Republica Moldova.

Astfel încât în cele din urmă țărișoara noastră să intre în normalitatea mult așteptată de cetățean.

Autorul lucrării speră că ea va fi utilă nu numai pentru avocați, dar și pentru simplu cetățean servindu-i drept imbold să persevereze în profesia sau meseria sa, ca să devină un bun specialist și ceea ce este mai important să devină un cetățean activ, care să determine mersul spre bine a lucrurilor.

Vă așteptăm cu drag la 4 septembrie 2018, ora 16.00, la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Cu respect,

Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților