Prima pagină  »  Noutați
Mesaj informativ pentru buna desfăşurare a Congresului avocaţilor din 4 octombrie
18.09.2019

La 4 octombrie 2019, va avea loc Congresul  Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova, unde vor fi discutate subiectele ce ţin de organizarea şi desfăşurarea activităţii instituţiei.

Totodată, pe agenda evenimentului se regăsesc subiectele ce ţin de:

  1. Alegerea preşedintelui Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova şi

  2. Alegerea membrilor Comisiei de etică şi disciplină.

În scopul unei bune informări a tuturor colegilor, dar şi a celor care sunt membrii delegaţi pentru a reprezenta interesele şi opţiunile de vot ale avocaţilor în cadrul adunării, doritorii de a-şi înainta candidatura pentru una din locurile vacante din cadrul Uniunii, sunt rugaţi cu titlu de recomandare, să prezinte următoarele:

  • cerere de înaintare a candidaturii;

  • scrisoare de motivare;

  • CV-ul.

Procedura solicitată este una exclusivă cu titlul de informare a colegilor avocaţi cu privire la persoanele care doresc să se implice în activitatea organelor de autoadministrare a Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova. De asemenea, având în prealabil lista candidaţilor, acest lucru va contribui în mod considerabil la buna organizare a sistemului de vot precum şi la buna desfăşurare a evenimentului.

Data limită de depunere a actelor solicitate este 30 septembrie, 17:00 şi poate fi făcută fie prin intermediul poştei electronice a instituţiei sau la sediul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova, strada Bucureşti 46.

Reamintim că, la 4 octombrie 2019, va avea loc Congresul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova, la Palatul Republicii, strada Maria Cebotari 16, Chişinău.