Prima pagină  »  Noutați
Echipa avocaţială de fotbal a înregistrat reuşite la un campionat în Federaţia Rusă
01.10.2019

Echipa avocaţială de fotbal, din cadrul Uniunii Avocaţilor din Republica Moldova, a ocupat locul IV la Campionatul „Advokaţkaia Gazeta” de minifotbal între profesii.

În cadrul evenimentului, au participat 24 de echipe. Din partea avocaţilor moldoveni au participat: Bucătaru Marian, Cârlig Sergiu, Pleşca Corneliu, Spoială Vladimir, Hanganu Dumitru, Furculiţă Teodor şi Taşco Vasile. Fiind în grupa B, colegii noştri au ocupat locul I pe echipe, acumulând 13 puncte în total.

Aceştia au concurat în sferturi cu echipa de avocaţi din Rostov (0-0, în cadrul penaltiurilor 4-2), în semifinale, au jucat împotriva echipei din Volgograd, obţinând rezultatul de 1-5, iar pentru ocuparea locului 3 în campionat, aceştia au jucat împotriva echipei de avocaţi din Tiumen, unde au pierdut cu scorul de 1-3.

Tot în cadrul evenimentului, toţi participanţii au fost implicaţi în cadrul unei discuţii care a cuprins mai cu seama, situaţia avocaţilor din Republica Moldova şi Federaţia Rusă la capitolul persecuţii politice şi acte de intimidări din partea organelor statului.

Este a doua participare a avocaţilor noştri în cadrul campionatului rusesc, care se află la a IX ediţie.