Prima pagină  »  Noutați
CONSULTAREA OPINIEI AVOCAȚILOR
18.05.2021

Stimați colegi avocați și avocați stagiari,

Institutul de Reforme Penale (IRP) în colaborare cu Centrul Național de Expertize Judiciare, Centrul de Medicină Legală și Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al Inspectoratului General de Poliție, sunt în proces de elaborare a unui GHID practic în domeniul expertizelor judiciare (pentru profesioniști din domeniul justiției).

Această activitate este realizată de către IRP în colaborare cu PNUD Moldova, în cadrul proiectului „Consolidarea eficienței și accesului la justiție în Moldova”, implementat de PNUD Moldova în parteneriat cu IRP și INVENTO, cu suportul financiar al Suediei.

Publicația va fi destinată avocaților, procurorilor, ofițerilor de urmărire penală și judecătorilor.

În acest context, respectuos solicităm implicarea Dvs prin expunerea opiniilor cu referire la GHIDUL practic în domeniul expertizelor judiciare, până la data de  24 mai 2021.

În urma colectării și analizei tuturor propunerilor și recomandărilor de ajustare a șabloanelor prezentate de către profesioniștii din domeniul justiției (avocați, procurori, ofițeri de urmărire penală, judecători și experți judiciari) va fi organizată o ședință comună, în format online pe platforma Zoom în data de 27 mai 2021ora 14:00

Atașat găsiți GHIDUL practic în domeniul expertizelor judiciare.

 

Cu respect,

Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților

 

Materiale ataşate