Prima pagină  »  Noutați
Invitație la masa rotundă: „FORMELE DE ASOCIERE A AVOCAȚILOR ÎN CADRUL ORGANIZĂRII ACTIVITĂŢII DE AVOCAT ȘI LIMITELE PUBLICITĂȚII FORMELOR DE ORGANIZARE A PROFESIEI DE AVOCAT”
19.10.2021

Uniunea Avocaților din Republica Moldova apreciază relațiile profesionale între instituțiile avocațiale - Baroul Dolj, Baroul Chișinău și Uniunea Avocaților din Republica Moldova. Acordul de înfrățire între Baroul Dolj și Baroul Chișinău, creează baza legală de formare a unei tradiții de colaborare între avocații celor două barouri.

La data de 23 octombrie 2021 orele 09:30-12:30, Baroul avocaților din Circumscripția Curții De Apel Chișinău, Baroul Dolj, cu susținerea Uniunii Avocaților Din Republica Moldova, în contextul actualității problemelor ce țin de formele asocierii avocaților în cadrul exercitării profesiei de avocat, dar și celor ce țin de publicitatea formelor de organizare a profesiei de avocat, organizează MASA ROTUNDĂ cu tema: „FORMELE DE ASOCIERE A AVOCAȚILOR ÎN CADRUL ORGANIZĂRII ACTIVITĂŢII DE AVOCAT ȘI LIMITELE PUBLICITĂȚII FORMELOR DE ORGANIZARE A PROFESIEI DE AVOCAT”. 

La eveniment vor participa, cu prezentări și discuții:

Emanoil Ploșnița, avocat, Președintele UARM

Dorin Popescu, avocat, dr.d., Decanul Baroului avocaților din circumscripția Curții de apel Chișinău

Mihail Gafton, avocat, Președintele Comisiei pentru etică și disciplină a UARM

Vladimir Palamarciuc, avocat, asociat în cadrul Biroului de Avocați „Turcan Cazac”, formator în cadrul Centrului de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din R. Moldova

Vadim Vieru, avocat în cadrul Asociației Promo-LEX. Ex-președinte al Asociației Tinerilor Avocați din cadrul Uniunii Avocaților din Republica Moldova, formator în cadrul Centrului de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din R. Moldova

Reprezentanții organelor de conducere a Uniunii Avocaților din Republica Moldova.

Avocații înscriși în Lista avocaților cu drept de exercitare a profesiei de avocat vor participa prin intermediul aplicației ZOOM.

 

Baroul Dolj:

Lucian Bernd Săuleanu, avocat, dr. d., Decanul Baroului Dolj

Dragoș Nicu, avocat, prodecanul Baroului Dolj

Dragoș Ghinescu, avocat, Președintele Comisiei de disciplină

Cosmin Roșulescu, avocat, membru al Consiliului Baroului Dolj

Cristian Diaconu, avocat, membru al Consiliului Baroului Dolj

Nicolae Cârstea, fondatorul, directorul Editurii: Universul Juridic, România

 

Atașat găsiți agenda evenimentului din 23.10.2021.

 

Materiale ataşate