Prima pagină  »  Noutați
25.03.2016_Clubul Avocatilor_subiect "Rolul si mecanismele Consiliului pentru Prevenirea si Eliminarea Discriminarii si Asigurarea Egalitatii in apararea dreptului de a nu fi discriminat"
03.03.2016


Dragi avocati si avocati-stagiari,

Asociatia Barourilor Americane Initiativa pentru Suprematia Legii (ABA ROLI Moldova) si Amnesty International Moldova Va invita vineri, 25 martie 2016, intre orele 17.00-19.00 ]n incinta oficiului Amnesty International Moldova de pe str. Al. Mateevici 49/2, of 14, mun. Chisinau la o discutie in cadrul Clubului Avocatilor la subiectul "Rolul si mecanismele Consiliului pentru Prevenirea si Eliminarea Discriminarii si Asigurarea Egalitatii in apararea dreptului de a nu fi discriminat."

In calitate de formatori au fost invitati:
- dl Ian Feldman, Presedintele Consiliului pentru prevenirea si eliminarea discriminarii si asigurarea egalitatii;
- dl Andrei Brighidin, Membru al Consiliului pentru prevenirea si eliminarea discriminarii si asigurarea egalitatii.

Va rugam sa confirmati participarea Dvs pentru asigurarea organizarii cat mai eficiente a Clubului la adresa de e-mail: legal@amnesty.md sau la nr. de tel. (022)22-99-66. Din cauza numarului restrans de locuri vor fi acceptati doar primii 30 de solicitanti. Certificatele se ridica de la sediul UA. Seminarul va fi inregistrat video.