Prima pagină  »  Instruirea avocaților  »  Instruirea inițială și continuă
Instruirea inițială și continuă
Centrul de Instruire a Avocaților a creat o Rețea electronică destinată doar avocaților stagiari.

Astăzi a fost creată Rețeaua electronică destinată doar avocaților stagiari cu denumirea AvocatStagiar.MD. 
 
Le mulțumim foarte mult voluntarilor, dnei Natalia Sprîncean, avocată, drei Valentina Cliucinicov, avocată stagiară și dlui Artur Cotruță, avocat stagiar, care au răspuns invitației noastre de voluntariat și au format Grupul de lucru, iar astăzi au realizat primele sarcini de creare a rețelei și punere în aplicare. 
 
Pentru a deveni membri ai Rețelei, avocații stagiari vor expedia cerere la adresa:  avocatstagiar.md@gmail.com
Odată cu cererea de înregistrare este necesar să fie indicat complet numele, prenumele și anexată fotocopia legitimației de stagiar. 
 
Prin intermediul Rețelei, avocații stagiari vor primi toată informația Centrului de Instruire a Avocaților și, întâi de toate, invitațiile pentru înregistrare la instruirile inițiale. Formularul electronic de înregistrare se va conține în E-mail-ul destinatarului și va trebui doar completat și trimis înapoi. 
 
Din membrii rețelei vor face parte doar avocați stagiari și avocate stagiare și va fi gestionată în continuare de Grupul de lucru menționat. În Rețea nu vor fi acceptate persoane din alte categorii, decât avocați stagiari, care vor putea discuta în Rețea orice teme de interes profesional, consulta unii cu alții, împărtăși cu informații utile, etc.
 
Felicităm avocații stagiari cu crearea Rețele electronice proprii și le dorim să fie cu folos pentru devenirea profesională. 
 
Avocat Viorica GRECU, director
Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din Republica Moldova 
 
11.04.2019