Prima pagină  »  Despre Noi  »  Asociațiile avocaților  »  Asociația Femeilor Avocate din Moldova
Asociația Femeilor Avocate din Moldova
Ateliere de lucru în cadrul proiectului „Instruirea femeilor avocate în utilizarea tehnologiilor informaționale în activitatea profesională”

În scopul abilitării femeilor avocate în utilizarea tehnologiilor informaționale, Asociația Femeilor Avocate din Moldova, la 16.02.2019 a dat startul instruirii a 96 avocate din mun. Chișinău în cadrul a 6 ateliere de lucru, ce se vor desfășura în perioada februarie-iulie 2019 la sediul Uniunii Avocaților din Moldova.

În scopul abilitării femeilor avocate în utilizarea tehnologiilor informaționale, Asociația Femeilor Avocate din Moldova, la 16.02.2019 a dat startul instruirii a 96 avocate din mun. Chișinău în cadrul a 6 ateliere de lucru, ce se vor desfășura în perioada februarie-iulie 2019 la sediul Uniunii Avocaților din Moldova. La primul Atelier au participat 18 avocate și 3 avocați,  după cum au fost  înregistrați în lista pentru 16.02.2019.

Atelierele de lucru se desfășoară în cadrul proiectului „Instruirea femeilor avocate în utilizarea tehnologiilor informaționale în activitatea profesională”, implementat cu suportul A.O. „INVENTO”, oferit de către poporul american prin intermediul Departamentului de Stat al SUA – Fundația Freedom House in Moldova.

Femeile avocate sunt instruite în utilizarea tehnologiilor informaționale pentru a fi mai eficiente, a gestiona mai rațional timpul (pentru autoinstruire, timp cu familia, timp personal),  a ridica performanța profesională și personală, dar și a spori calitatea asistenței juridice oferite cetățenilor, prin utilizarea eficientă a bazelor de date juridice și a portalurilor electronice, a semnăturii electronice, depunerea electronică a cererilor, declarațiilor, monitorizarea procesului, întocmirea actelor în Word și gestionarea tabelelor Excel, precum și alte aspecte provocatoare identificate de către participanți în activitatea de zi cu zi.                                                             

Mulțumim conducerii UA și secretariatului de implicarea personală a fiecărui și ajutorul acordat pentru o bună desfășurare a Atelierului în zi de odihnă.

Mențiune: 1.participanții primesc certificate electronice,

                  2.la ateliere pot participa și avocații,

                  3.continuă înscrierea pentru Atelierele din  20 aprilie , 18 mai,  15 iunie,  13 iulie 2019 accesând:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScapszaS0shNuV-k-g0RaN2Mf4xZ9y5Pv1IukIUZaanmhEN_w/viewform?usp=sf_link

 

Asociația Femeilor Avocate din Moldova