Prima pagină  »  Despre Noi  »  Barourile  »  Chișinău
Baroul Chișinău
Mesajul de felicitare al Decanului Baroului Chişinău, Dorin Popescu, cu prilejul sărbătorii de 8 martie

Stimate Doamne avocate,

Odată cu sosirea primăverii consemnăm cu toții Ziua Internațională a femeii, purtând în sufletele noastre dragostea, recunoștința şi mândria pentru faptul că activați cu dăruire şi abnegație.

Cu prilejul acestei sărbătorii, în numele Baroului de avocați Chișinău, doresc să îmi exprim cele mai distinse sentimente, însoțite de alese felicitări, multă sănătate, liniște sufletească, inspirație, încredere și putere în crearea lucrurilor cât mai frumoase.

Sunteţi izvorul nesecat de frumuseţe, comori nepreţuite de simţiri duioase, de idei înălţătoare, de datini strămoşeşti, mesagere ale spiritualităţii, pline de originalitate, iubitoare de lumină şi fără de seamăn. Iată de ce sărbătoarea 8 martie a devenit un imn închinat mamelor, soţiilor, fiicelor şi bunicelor noastre.

Fie ca bucuriile, pe care la rîvniţi să le aveţi din plin şi să fiţi oriunde şi oricînd frumoase, iubite, înţelese şi respectate. Iar primăvara, care deja a poposit pe meleagurile noastre, să ne aducă tuturor speranţa într-o viaţă mai bună. Să Vă dea Dumnezeu putere şi realizări, răbdare şi tandreţe, succes şi tot binele din lume. În suflet să Vă dăinuie doar muzica, inima să vi se umple de armonia primăverii, iar tinereţea să Vă fie călăuză pe tot parcursul vieţii.

Cu înaltă considerație,

dr. Popescu Dorin,

Decanul Baroului de Avocați din circumscripția

Curții de Apel Chișinău