Prima pagină  »  Noutați  »  Mesaje  »  Condoleanțe
Condoleanțe
Mesaj de condoleanță pentru pierderea nemărginită a colegului nostru, Ion ROHAC

Cu profund regret, Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță despre trecerea în neființă a colegului nostru, avocatul Ion ROHAC – un jurist cu suflet de poet, un exemplu de manifestare a voinței în lupta cu surprizele neplăcute pe care soarta ne le oferă. Un avocat dârz și energic, care a reprezentat cu onoare și demnitate avocatura Republicii Moldova.

În activitatea profesională de avocat regretatul Ion Rohac a debutat în anul 1973, activând până în martie 1976, în cadrul Biroului de consultanță juridică Florești.

Ulterior, începând cu  luna martie a anului 1976 și pînă în luna iulie anul 1982 a activat în calitate de judecător la Judecătoria Telenești.

Începând cu luna iulie anul 1982 a revenit în avocatură, activând pînă în ultimul timp, în cadrul Biroului Asociat de Avocați ,,Glodeni”.

Ion Rohac a fost unul dintre cei mai longevivi avocați din cadrul Uniunii Avocaților din Republica Moldova, manifestîndu-se printr-o cumsecădenia aleasă și devotament față de profesia de avocat.

În activitatea sa de avocat s-a manifestat prin corectitudine profesională, protejând interesele breslei avocațiale pe întreaga durată a activității sale.

A fost cel care a exista în această lume, nu pentru a se pierde în întuneric, ci pentru a fi o rază de speranță pentru noi toți avocații din Republica Moldova dar și pentru toți ceilalți.

Uniunea Avocaților din Republica Moldova, exprimă sincere condoleanțe familiei şi celor apropiați pentru inimaginabila pierdere. Plecarea spre cele veșnice, a adus mare durere şi regret în rândul breslei avocaționale și nu doar.

 

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte!