Prima pagină  »  Noutați  »  Mesaje  »  Condoleanțe
Condoleanțe
Mesaj de condoleanță pentru pierderea nemărginită a colegului nostru, Petru ȚURCAN

Cu profund regret, Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță despre trecerea în neființă a colegului nostru, avocatul Petru ȚURCAN – un jurist cu suflet de poet, un exemplu de manifestare a voinței în lupta cu surprizele neplăcute pe care soarta ne le oferă. Un avocat dârz și energic, care a reprezentat cu onoare și demnitate avocatura Republicii Moldova.

În activitatea profesională de avocat regretatul Petru ȚURCAN a debutat septembrie 1985, în cadrul Biroului Asociat de Avocați ,,Ciocana” (Nistrean).

Începând cu  luna noiembrie a anului 2010 și până în ultima perioadă, a activat în cadrul Cabinetul Avocatului „Petru Ţurcan”.

Regretatul Petru ȚURCAN a fost unul dintre avocații Republicii Moldova care s-a manifestat printr-o cumsecădenia aleasă și devotament față de profesia de avocat.

În activitatea sa de avocat a dat dovadă de corectitudine profesională, protejând interesele breslei avocațiale pe întreaga durată a activității sale.

A fost cel care a exista în această lume, nu pentru a se pierde în întuneric, ci pentru a fi o rază de speranță pentru noi toți avocații din Republica Moldova dar și pentru toți ceilalți.

Uniunea Avocaților din Republica Moldova, exprimă sincere condoleanțe familiei şi celor apropiați pentru inimaginabila pierdere. Plecarea spre cele veșnice, a adus mare durere şi regret în rândul breslei avocaționale și nu doar.

Dumnezeu să-l odihnească în pace şi linişte!