Prima pagină  »  Noutați  »  Mesaje  »  Condoleanțe
Condoleanțe
Mesaj de condoleanță pentru pierderea nemărginită a colegului nostru, Oleg POPOVICI

Uniunea Avocaților din Republica Moldova anunță cu multă tristețe despre despre trecerea la cele veșnice în lumea celor drepți, a colegului nostru, avocatul Oleg POPOVICI.

Un bun prieten și îndrumător pentru colegi, un adevărat patriot al neamului din care facem parte, bun soț și tată.

Oleg POPOVICI a fost un exemplu de manifestare a voinței în lupta cu surprizele neplăcute pe care soarta ne le oferă. Un avocat dârz și energic, care a reprezentat cu onoare și demnitate avocatura Republicii Moldova.

În activitatea profesională de avocat regretatul Oleg POPOVICI a debutat în 1995.

Începând cu  luna februarie a anului 2004 și până în ultima perioadă, a activat în cadrul Biroului Asociat de Avocați „Lex Justior”, fiind șeful biroului.

Regretatul Oleg POPOVICI a fost unul dintre avocații Republicii Moldova care s-a manifestat printr-o cumsecădenia aleasă și devotament față de profesia de avocat.

În activitatea sa de avocat a dat dovadă de corectitudine profesională, protejând interesele breslei avocațiale pe întreaga durată a activității sale.

Uniunea Avocaților din Republica Moldova, exprimă sincere condoleanțe familiei şi celor apropiați pentru inimaginabila pierdere. Plecarea spre cele veșnice, a adus mare durere şi regret în rândul breslei avocaționale și nu doar.

 

Dumnezeu să-l  ia în împărăția sa și să-l odihnească în pace şi linişte!