Prima pagină  »  Noutați  »  Mesaje  »  Condoleanțe
Condoleanțe
ÎN MEMORIAM – ELENA LAZAREVA

Uniunea Avocaților din Republica Moldova cu tristețe anunță că colega noastră, avocata Elena LAZAREVA s-a stins din viață astăzi, 19 aprilie, la vârsta de 72 de ani.

Elena LAZAREVA s-a născut la 4 iulie 1949, în or. Ceadîr-Lunga.

Pe 23 octombrie 1978 și-a început activitatea avocațială în cadrul Colegiului Avocaților din RSSM, activând până în 12 aprilie 1986.

Ulterior și-a continuat activitatea în calitate de magistrat, activând în cadrul Judecătoriei Ceadîr-Lunga, Tribunalul mun. Comrat, deținând funcția de judecător și vicepreședinte.

Odată cu reorganizarea Tribunalului mun. Comrat și instituirea Curții de Apel Comrat, Elena LAZAREVA este numită judecător, președinte al Curții de Apel Comrat.

Pe 17 aprilie 2014, Elena LAZAREVA a demisionat din funcția de judecător a Curții de Apel Comrat, atingerea plafonului de vârstă.

În 2014 și-a reluat activitatea de avocat, respectiv începând cu 11 septembrie 2014 și până în ultima perioada, a exercitat profesia de avocat.

Trecerea în eternitate a colegii noastre este o pierdere ireparabilă pentru familie, colegi și Uniunea Avocaților din Republica Moldova.

Am pierdut o colegă onestă, corectă, obiectivă, sinceră, o profesionistă desăvârșită.

Uniunea Avocaților din Republica Moldova deplânge trecerea în neființă a colegii noastre, avocata – Elena LAZAREVA.

Veți rămâne pentru totdeauna în inimile și amintirile noastre, așa cum v-am cunoscut, o persoană cu suflet mare și plină de speranțe.

Uniunea Avocaților transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimă profunda compasiune pentru pierderea suferită.

Fie ca bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace.

Drum lin spre Cer.

 

Emanoil PLOȘNIȚA

Președintele Uniunii Avocaților