Acordarea Diplomelor de Onoare, Diplomelor de Veteran al Avocaturii și Diplomelor de Decan al Avocaturii

Acordarea Diplomelor de Onoare, Diplomelor de Veteran al Avocaturii și Diplomelor de Decan al Avocaturii

La data de 9 septembrie 2023, de Ziua Avocaturii în Republica Moldova, Uniunea Avocaților a avut onoarea de a recunoaște contribuțiile semnificative aduse de avocați în exercitarea profesiei. În cadrul unei ceremonii solemne, care a fost un moment de mândrie și recunoaștere pentru întreaga comunitate a avocaților, au fost acordate Diplome de Onoare, Diplome de Veteran al Avocaturii, Diplome de Decan al Avocaturii avocaților dedicați, care își exercită profesia cu pasiune, contribuind la promovarea justiției și a valorilor juridice într-un mod excepțional.

Transmitem sincere felicitări tuturor celor care au primit aceste distincții onorifice și, în numele tuturor avocaților din Republica Moldova, vă mulțumim pentru că sunteți modele de etică și profesionalism pentru întreaga comunitate, pentru eforturile voastre neobosite în slujba justiției și pentru contribuiția inestimabilă la dezvoltarea și promovarea profesiei de avocat.

Aceste titluri sunt o recunoaștere binemeritată a abilităților profesionale deosebite și a devotamentului vostru în exercitarea profesiei de avocat. Vă felicităm și vă dorim succes în tot ceea ce faceți în interesul beneficiarilor asistenței juridice oferite.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.