Comunicat

Comunicat

Stimați colegi,

Vă informăm că Consiliul Europei implementează în prezent un proiect privind „Consolidarea profesiei de avocat în conformitate cu standardele europene” finanțat de Uniunea Europeană și Consiliul Europei în parteneriatul lor pentru buna guvernanță II 2019-2022.

În cadrul acestui proiect, site-ul „Rețeaua regională de cooperare a avocaților” a fost dezvoltat ca un instrument de comunicare online și schimb de date pentru avocați. Site-ul include, de asemenea, un depozitar al standardelor internaționale și al legislației naționale privind profesia de avocat.

În acest context, Proiectul caută un specialist în comunicare și dezvoltare de conținut cu o vastă experiență digitală pentru a asigura actualizări periodice suplimentare (dezvoltarea de conținut) ale site-ului web și implicarea comunității.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați „Actul de angajare” și fișierul de licitație /Termenii de referință (ambele documente numai în limba engleză) https://www.coe.int/en/web/tbilisi/-/call-for-tenders-for-international-short-term-consultancy.

Candidații interesați sunt invitați să se înscrie așa cum este descris în Dosarul de licitație și să completeze formularul „Act de angajament” solicitat în timp ce atașează „Documentele care urmează să fie furnizate”.

Data limită de depunere a cererilor: 10 septembrie 2022, ora 18:00 (CET).

Toate cererile trebuie trimise la tender.armenia-BH4728@coe.int cu următoarea referință „COMUNICARE APEL PMM2353”.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.