Comunicat cu privire la evaluarea programului Parteneriat pentru Buna Guvernare – Faza II (PBG II)

Comunicat cu privire la evaluarea programului Parteneriat pentru Buna Guvernare – Faza II (PBG II)

Stimați colegi avocați,

Prin prezenta vă informăm că Centrul pentru Strategie și Servicii de Evaluare (CSES) a fost contractat de către Consiliul Europei pentru a efectua evaluarea programului Parteneriat pentru Buna Guvernare – Faza II (PBG II) implementat în perioada 2019-2022.

Evaluarea va analiza relevanța PBG II pentru țările din cadrul Parteneriatului Estic și pentru principalii beneficiari, eficacitatea acestuia în atingerea obiectivelor – cheie și alte întrebări. Acest sondaj va avea o contribuție importantă la evaluare.

Instrucțiuni de completare

Completarea chestionarului nu ar trebui să dureze mai mult de 10 minute – << SURVEY >>

Chestionarul este anonim – nu va trebui să furnizați numele dvs. sau orice alte informații care v-ar putea identifica. Toate răspunsurile la sondaj vor fi însumate în scopul analizei.

Am fi foarte recunoscători dacă ați putea completa chestionarul online până la 4 noiembrie 2022. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să contactați mailto:odgp_pgg@coe.int sau Marta Guasp Teschendorff la CSES (mguasp@cses.eu).

Protecția datelor și a vieții private

Datele vor fi colectate și analizate de către compania „Centrul pentru Servicii de Strategie și Evaluare”(CSES), care a fost contractată de către Consiliul Europei pentru a efectua evaluarea și este obligată să respecte obligația de confidențialitate. Datele vor fi utilizate exclusiv în scopul evaluării, tratate în conformitate cu  normele Consiliului Europei privind protecția datelor.

Pentru orice întrebări pe care le puteți avea în legătură cu modul în care datele dvs. sunt colectate și utilizate, vă rugăm să contactați Consiliul Europei trimițând un e-mail către responsabilul cu protecția datelor din cadrul Consiliului Europei, la adresa  dpo@coe.int.

Persoană de contact: 

Marta Guasp Teschendorff

Centre for Strategy & Evaluation Services

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.