Concurs pentru selectarea formatorilor în cadrul Centrului de Instruire

Concurs pentru selectarea formatorilor în cadrul Centrului de Instruire

Centrul de Instruire a Avocaților al Uniunii Avocaților din Republica Moldova anunță concurs privind selectarea formatorilor pentru următoarele domenii:

·      Scrierea și argumentarea juridică;

·      Administrarea profesiei de avocat;

·      Novații – toate modificările legislative care au avut loc în 2022-2023 și care urmează în 2024, în special următoarele domenii: Taxa de stat, Codul Penal, Codul de Procedură Penală;

·      Procedură Civilă – în special domeniul moștenirii;

·      Drept Penal;

·      Drept Fiscal;

·      Drept Constituțional.

Dosarul candidatului trebuie să conțină:

a.              CV-ul candidatului;

b.              indicarea tematicii pentru care candidează și proiectul de curriculum în conformitate cu formularul standard al Centrului

c.              alte documente pe care le consideră relevante pentru concurs (exemple de materiale de instruire, etc.). 

Notă: Același candidat poate depune dosarul pentru a fi selectat în calitate de formator pentru mai multe tematici. În acest caz, candidatul menționează tematicile pentru care candidează și proiectele de curriculum pentru fiecare tematică.

Termenul pentru depunerea dosarelor de participarea la concurs este data de 21 februarie 2024. Dosarele pot fi depuse la adresa de e-mail: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau fizic, la sediul Uniunii Avocaților din Republica Moldova (str. București 46, mun. Chișinău)

Fiecare candidat va fi informat despre rezultatul concursului în cel mult 7 zile de la adoptarea hotărârii Consiliului CIA.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail uniunea.avocatilor.rm@gmail.com sau la nr. de telefon: +373 60 510 097.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.