Congresul Avocaților 2023

Congresul Avocaților 2023

Dragi avocați,

În perioada 06-08 decembrie 2023, se desfășoară lucrările Congresului Uniunii Avocaților a. 2023.

Congresul ordinar al avocaților se va desfășura în perioada 06 decembrie 2023, cu începere de la ora 10:00 – 08 decembrie 2023, ora 17:00, în cadrul căruia avocații vor alege Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova și membrii Comisiei pentru Etică și Disciplină (6 persoane).  

Votul pentru alegerea Președintelui și a membrilor Comisiei este SECRET, iar votul pentru aprobarea rapoartelor de activitate a organelor de conducere a Uniunii Avocaților este DESCHIS.

Platformele candidaților pot fi accesate aici.

Rapoartele de activitate pot fi accesate aici.

Menționăm că la lucrările Congresului participă toți avocații cu drept de vot, care au dreptul de a exercita profesia de avocat.

În numele Consiliului Uniunii Avocaților din Republica Moldova îndemnăm toți avocații să participe la Congres și să-și exercite dreptul la vot!

Votul electronic asigură fiecărui avocat realizarea dreptului fundamental de a alege și de a fi ales, de a participa la procesul decizional și asigură importanța fiecărui avocat în cadrul profesiei.

Prin participare activă vom arăta societății că avocații sunt o forță, sunt inteligenți, uniți, solidari, implicați și interesați în succesul și evoluția profesiei!

Cu respect,

Președintele Uniunii Avocaților din Republica Moldova

Avocat, dr. Dorin POPESCU

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.