Comisia de Cenzori

Comisia de cenzori este compusă din 5 avocați aleși de cele 4 barouri. Doi avocați sunt delegați de baroul care are cea mai mare normă de reprezentare (Chișinău). O persoană poate fi membru al Comisiei de cenzori pentru cel mult 2 mandate consecutive. 

Comisia de cenzori efectuează controlul activității economico-financiare a Uniunii și raportează Congresului despre gestionarea finanțelor Uniunii.

Irina SÎRBU-BEȘLIU

Irina SÎRBU-BEȘLIU este Președinta Comisiei de cenzori, membră din 8 iunie 2023, delegată de Adunarea Generală a Baroului Chișinău la 8 iunie 2023 pentru un mandat de 4 ani.

Iurie CUȘNIR

Iurie CUȘNIR este membru al Comisiei de cenzori, fiind delegat de către Adunarea Generală a Baroului Comrat din 18 mai 2023, pentru un mandat de 4 ani.

Anatolie JANU

Anatolie JANU este membru al Comisiei de cenzori, delegat de către Adunarea Generală a Baroului Bălți din 5 mai 2023, pentru un mandat de 4 ani.

Viorel MALANCIUC

Viorel MALANCIUC este membru al Comisiei de cenzori, fiind delegat de către Adunarea Generală a Baroului Chișinău din 8 iunie 2023 pentru un mandat de 4 ani.

Valeriu NEGOIȚĂ

Valeriu NEGOIȚĂ este membru al Comisiei de cenzori, fiind delegat de către Adunarea Generală a Baroului Cahul din 26 mai 2023 pentru un mandat de 4 ani.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.