Din 1 iulie 2024 toți avocații și avocații stagiari vor beneficia de reduceri pentru analize și consultații medicale la Synevo

Din 1 iulie 2024 toți avocații și avocații stagiari vor beneficia de reduceri pentru analize și consultații medicale la Synevo

Stimați avocați,

Vă informăm că Uniunea Avocaților a încheiat un contract de colaborare cu laboratorul medical „Synevo” din Republica Moldova. Prin acest parteneriat, toți avocații membri ai Uniunii Avocaților din Republica Moldova și avocații stagiari beneficiază de o reducere de 25% la analizele medicale efectuate în cadrul laboratorului „Synevo” din Moldova, precum și de o reducere de 10% la consultațiile medicale executate de centrul medical „Medipartner”.

Totodată, avocații și avocații stagiari pot beneficia de o reducere de 10% la analizele medicale efectuate în cadrul laboratorului „Synevo” din România și de 5% la analizele medicale efectuate în cadrul laboratorului „Synevo” din Germania.

Pentru a beneficia de prețuri reduse, avocații/avocații stagiari trebuie să prezinte legitimația de avocat/avocat stagiar și buletinul de identitate la recepția laboratorului „Synevo” și/sau a centrului medical „Medipartner”.

Totodată, membrii familiei dumneavostră pot beneficia de 15% reducere la analizele medicale efectuate în cadrul laboratorului „Synevo” din Moldova, 10% reducere la consultațiile medicale executate de centrul medical „Medipartner”, 10% reducere la analizele medicale efectuate în cadrul laboratorului „Synevo” din România și 5% reducere la analizele medicale efectuate în cadrul laboratorului „Synevo” din Germania.

Pentru a beneficia de aceste servicii, avocații înaintează către Uniunea Avocaților, la adresa de email: uniunea.avocatilor.rm@gmail.com, o cerere în formă liberă în care se indică: numele, prenumele și data nașterii a membrilor familiei (părinți, soț/soție, fiu/fiică), precum și exprimarea acordului prin semnătură a celor care au atins vârsta majoratului.

Prelucrarea cererilor și expedierea informațiilor despre membrii familiei către laboratorul medical „Synevo” se va face lunar, în ultima zi a lunii.

Sperăm că această inițiativă va contribui semnificativ la sănătatea dumneavoastră și va facilita accesul la servicii medicale de înaltă calitate, la un preț redus.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.