Donația dumneavoastră contează!

Donația dumneavoastră contează!

Stimați Colegi Avocați și toți oamenii de bună credință,

Ne adresăm Dumneavoastră întru susținerea colegului dlui avocat Marin Afanas, care are nevoie de ajutorul nostru.

În familia dumnealui s-a întâmplat o tragedie mare. Fiul Cristian în vârstă de 15 ani din întâmplare nefericită a căzut în gol de la etajul 9, în șahta liftului, consecințele sunt greu de descries. Medicii au dat dovadă de profesionalism și au acționat în mod organizat, datorită lor la moment Cristian este în viață, dar cu părere de rău se află în comă, fiind supus mai multor intervenții chirurgicale.

E greu de descris prin ce coșmar trec părinții lui Cristian, dar faptul că după cădere în gol în șahata liftului de la etajul 9 copilul a rămas în viață, – aceasta este o minune – Dumnezeiască.

De aceea, părinții lui Cristian speră și nădăjduiesc numai în puterea lui Dumnezeu și a Maicii Domnului, care vor hotărî soarta mai departe.

Dar totuși pe parcurs, urmează mai multe intervenții chirurgicale și alte necesități medicale, fapt care necesită cheltuieli financiare majore.

Consiliul Uniunii Avocaților, convocat la 15 august 2022 în ședință extraordinară, fiind informat de cazul dat, a decis acordarea unui ajutor material dlui avocat Marin Afanas în mărime de 5 000 lei.

Solicităm respectuos colegilor avocați și avocați stagiari, cine este disponibil și dorește să acorde ajutor fiului Cristian, pentru tratament, să transfere după putință și după posibilități atât cât Vă lasă inima, mijloace bănești, pentru a-i oferi asistența medicală necesară care este foarte costisitoare.

Banii pot fi tranferați pe contul bancar de mai jos, sau puteți lua legătura personal cu dl avocat Marin Afanas, tel. 069187332.

Este o situație extrem de grea și dureroasă.

Îndemnăm Colegii Avocați dar și toți oamenii de bună credință să dea dovadă de compasiune și solidaritate.

Vă mulțumim anticipat, Vă dorim sănătate și să Vă aibă Bunul Dumnezeu în pază.

Rechizitele bancare ale contului de card

 BC Victoriabank SA
SWIFT- ul Băncii:VICBMD2X
Adresa31 August str. 141, MD-2004, Chișinău, Republic of Moldova
Date beneficiarAFANAS MARIN SAVA
Cod fiscal0990910036098
Nr. contului/IBANMD74VI225911912191111242

Uniunea Avocaților din Republica Moldova

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.