Felicitări Doamne Avocate cu Ziua Internațională a Femeii

Felicitări Doamne Avocate cu Ziua Internațională a Femeii

Stimate Doamne Avocate,

Odată cu sosirea primăverii consemnăm cu toții Ziua Internațională a Femeii, purtând în sufletele noastre dragostea, recunoștința şi mândria pentru faptul că activați cu dăruire şi abnegație.

Cu prilejul acestei sărbători în numele avocaților Republicii Moldova, doresc să îmi exprim cele mai distinse sentimente, însoțite de alese felicitări, multă sănătate, liniște sufletească, inspirație, încredere și putere în crearea lucrurilor cât mai frumoase.

Sunteţi izvorul nesecat de frumuseţe, comori nepreţuite de simţiri duioase, de idei înălţătoare, de datini strămoşeşti, mesagere ale spiritualităţii, pline de originalitate, iubitoare de lumină şi fără de seamăn.

Iată de ce sărbătoarea 8 Martie a devenit un imn închinat mamelor, soţiilor, fiicelor şi bunicelor noastre.

Fie ca bucuriile, pe care la rîvniţi să le aveţi din plin şi să fiţi oriunde şi oricînd frumoase, iubite, înţelese şi respectate. Iar primăvara, care deja a poposit pe meleagurile noastre, să ne aducă tuturor speranţa într-o viaţă mai bună.

Să Vă dea Dumnezeu putere şi realizări, răbdare şi tandreţe, succes şi tot binele din lume. În suflet să Vă dăinuie doar muzica, inima să vi se umple de armonia primăverii, iar tinereţea să Vă fie călăuză pe tot parcursul vieţii.

Cu înaltă prețuire,

Dorin POPESCU,

Președintele Uniunii Avocaților

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.